2024. április 24.

Hobo koncert lesz február 23-án!

Az énekes az Ady Endre Művelődési Házban lép fel, a koncerten itt lesz a régi szerzőtárs és zenészpartner, Póka Egon is.

A helyszín nem idegen az énekesnek, hiszen a kilencvenes években a Hobo Blues Banddel már koncertezett itt. A február 23-ai koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg, és egy koncertsorozat része, amely tavaly októbertől fut három miskolci helyszínen – írta a minap.hu. A koncerten itt lesz a régi szerzőtárs és zenészpartner, Póka Egon, és közreműködik két másik zenésztárs: Tornóczky Feri és Szakadáti Mátyás is.

A Kossuth-díjas magyar bluesénekes, dalszerző, előadóművész februárban, a koncert előtt néhány nappal tölti be 73. életévét, így talán egy kis születésnapi légkör is emeli majd az est hangulatát.  Friss hír, hogy tíz hónappal az engedély megkérése és egy hónappal a stúdiófelvételek befejezése után megérkezett Amerikából az engedély a Lassú vonat című, Bob Dylan dalait tartalmazó, magyar nyelvű Hobo lemez kiadására.

Jegyek már kaphatók a Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában (Miskolc, Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Miskolc, Győri kapu 27/A), a rendezvény napján a helyszínen is (Miskolc, Árpád út 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában és a JEGY.HU-n.

Megosztás