2024. április 23.
Retro kiállítás a Fény Utcai Piacon

Retro kiállítás a Fény Utcai Piacon

Nosztalgiázás? Vagy rácsodálkozás, hogy miket használtak annó a szülők? Kinek ez, kinek az, annyi azonban biztos, hogy a Fény Utcai Piac időszakos retro kiállítása bárkinek jó szórakozást biztosít.

Különleges módon ünnepli 20 éves születésnapját a Fény Utcai Piac – egyfajta „szórakoztató központként” négyhónapos programsorozattal mondanak köszönetet vásárlóiknak. Ennek egyik programpontja az az időszakos retro kiállítás is, amely az 1970-es, 1980-as évekbe repíti vissza a nézelődőket. A kiállított tárgyak között lesznek játékok, műszaki- és használati tárgyak is, emellett egy különleges kerékpár kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők.

 

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.