2024. április 19.

Már az első napon szurkolhatunk a magyar olimpiai csapatnak

A nők 500 méteres selejtezőjében Jászapáti Petra és Keszler Andrea kap lehetőséget.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang mellett Burján Csaba lesz a harmadik magyar induló a phjongcshangi téli olimpia szombati versenynapján a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 1500 méteres küzdelmében.

A nők 500 méteres selejtezőjében Jászapáti Petra és Keszler Andrea kap lehetőséget, ugyanakkor a női váltó összetételéről még nem hozott döntést a magyar szakvezetés, mivel a négy résztvevő nevét elég fél órával az elődöntő rajtja előtt leadni – mondta Bánhidi Ákos csapatmenedzser.

A rövidpályás gyorskorcsolyázók rögtön az első hivatalos versenynapon, szombaton megkezdik szereplésüket: női 500 méteren a selejtezőt, a női 3000 méteres váltóban az elődöntőt rendezik meg, valamint lebonyolítják a férfi 1500 métert, amelyben már érmeket is osztanak. A Liu fivérek minden számban éremesélyesnek számítanak, de talán az 500 és 1000 méter jobban fekszik mindkettőjüknek – írta a kisalfold.hu.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.