2021. november 28.
Gigantikus segítség az árva kutyusoknak

Gigantikus segítség az árva kutyusoknak

Ekkora adományt még talán egyetlen sem kutyaotthon sem kapott egyszerre: a lovasberényi állatmenhely 6,5 tonna táppal lett gazdagabb a Hungarian Vizsla Inu projekt és Czanik Balázs jóvoltából.

A kriptovalutával foglalkozó cég már a vállalkozás megalakulásakor meghatározta, hogy felelősséget szeretnének vállalni a környezetük jobbá tétele érdekében. Első célként a menhelyi kutyusok életminőségének javítását tűzték ki. „Ahogy cégünk kriptovalutájának értéke növekedett, úgy a jótékonykodásra szánt, egy erre a célra elkülönített számlán gyűjtött összeg értéke is több százszorosára gyarapodott. Ebből tudtuk a lovasberényi állatmenhelybeli adakozásunkat megfinanszírozni, ami a hatodik jótékonykodási eseményünk volt” – mondja Sándor Fábián, a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója.

 

Az esemény támogatásában a népszerű fitnesz edző, Czanik Balázs is részt vett: „Gyerekkorom óta szeretem a kutyákat, mindig volt házi kedvencünk, jelenleg is van egy nagyon aranyos terrierünk. Gyakran veszek részt olyan projektekben, amelyekben segíthetek a rászoruló állatoknak. Most gigantikus mennyiségű, közel 6,5 tonna élelmiszert, valamint számos tisztítószert adtunk a lovasberényi menhelynek. Nagyon boldog vagyok, mert így az itt lévő kutyusoknak legalább fél évig nem korgó gyomorral kell lefeküdniük aludni” – hangsúlyozza Czanik Balázs.

 

A Hungarian Vizsla Inu projekt és Czanik Balázs jótékonysági akciója ezzel nem ér véget, hamarosan újabb kutyusokról fognak gondoskodni...

Megosztás

Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

Hello Bulvár

Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

  • 2021.09.3

Polyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmük hajnalán a támadások középpontjába került, ám az elmúlt évek őket igazolták, egymás iránti érzéseik azóta is napról napra erősebbek. Azonban ha egy fontos dologban nem passzoltak volna, akkor nem lett volna jövője a kapcsolatuknak.