2024. április 27.

Az LMP-s Ungár Péter ajánlatot tett a Magyar Nemzetre, a Heti Válaszra és a Lánchíd Rádióra

A párt elnökségi tagja csak a tárgyalások lezárása után nyilatkozik újra.

„Magyarország nemzeti érdeke az, hogy a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió kormánykritikus, hazafias és színvonalas orgánumok maradjanak, hogy megmaradjanak, és ezzel szolgálják a nemzeti közösségünket. A vagyon, amit örököltem felelősséget jelent, hogy úgy használjam, hogy abból a nemzet egésze hasznosul. Ezért a mai nap ajánlatot tettem a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió megvételére és fönntartására. A tárgyalások lezárásig nem fogok nyilatkozni, csak azok befejezését követően” – írta az Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja kedden a Facebook-oldalán.

Miután kedd délelőtt bejelentették, hogy a Lánchíd Rádió éjfélkor elhallgat, a Magyar Nemzet pedig szerdán jelenik meg utoljára, valamint, hogy a Heti Választ eladásra kínálja Simicska Lajos, felröppentek az első hírek Ungár Péter vételi szándékáról. Az LMP elnökségi tagja, leendő képviselője a hvg.hu-nak  megerősítette, hogy formálisan is ajánlatot tesz.

Ungár Péter édesapja, Ungár András révén jutott jelentős vagyonhoz, akinek a halála után testvérével és édesanyjával, Schmidt Máriával közösen megörökölte a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. jelentős üzletrészét.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.