2024. május 9.
Elképesztő! Drónról figyelték meg Vona Gábor kisfiát

Elképesztő! Drónról figyelték meg Vona Gábor kisfiát

Breaking news! Vona Gábor utána eredt, majd tetten is érte zaklatót.

Miután a kisfia jelezte édesapjának, hogy egy drón készít róla felvételt a társasház kertjében, Vona Gábor azonnal lefutott az udvarba, ahol maga is látta, ahogy a szerkezet 15-20 méter magasban repdes - olvasható a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének Facebook-bejegyzésében .

"Megvártam, míg a drón leszállt a közelben, majd autóba pattantam és a szomszéd utcában tetten értem a felvételt készítő férfit. (A kisfiam végig velem volt, sajnos egész komoly tapasztalata van már az ellenünk folyó zaklatásokban.) Kérdőre vontam a negyven év körüli férfit, aki már az autójában ült, mellette az anyósülésen ott volt a szerkezet" - írja Vona, aki miután telefonjával lefényképezte a drónnal leskelődőt, értesítette a rendőrséget.

"Sem megvásárolni, sem megfélemlíteni, sem megtörni nem tudtatok. Április 8." - zárul a Jobbik elnökének posztja.

Nem ez volt az első eset, hogy Vona Gábort és családját megfigyelték. Emlékezetes, 2016 őszén olasz magánnyomozókat, lesifotósokat küldtek a Vona-családra, akkor is a pártelnök fia szúrta ki őket, ahogyan éppen az iskolájánál fotózzák őket.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.