2024. április 24.
Idén is lesz Könyves Park Miskolcon: családi napot rendez a könyvtár

Idén is lesz Könyves Park Miskolcon: családi napot rendez a könyvtár

Idén is kinyit a Könyves Park! Május 25-én, pénteken családi napot rendez a miskolci Kaffka Margit Könyvtár a Park utca 8. szám alatt és a környező parkban. Lesz bábszínház, játszópark, slágerek, gyermekfoglalkozások, és még sok minden más – írta a minap.hu.

A Petneházy-bérházaknál található Kaffka Margit Könyvtár a hétköznapokban is jelen van a lakótelepi közösség életében: klubokat, előadásokat, találkozókat és foglalkozásokat szervez minden korosztálynak. Évente egyszer, a nyár közeledtével kiviszik a rendezvényeket a könyvtár, azaz a Park utca 8. szám elé is.

Május 25-én, pénteken délelőtt 9 és este 6 óra között tart „nyitva” a Könyves Park. Délelőtt Borka játszóparkkal, kézműves foglalkozással, délután mézeskalács-díszítéssel, egészségügyi szűréssel és tanácsadással várják a családokat, érdeklődőket Miskolc egész területéről. A színpadon fél 10-től bábszínház, délután 2 órától gyermekszínjátszók szórakoztatják a közönséget, 4 órától pedig slágereket hallgathatunk a Nosztalgia Duó és a Kalóz Capriccio előadásában.

Természetesen ez a nap sem telhet el könyvek nélkül! Szombaton adják át az év ifjú olvasója és az év olvasója díjat, és lesz könyvről könyvért játék is.

A családi nap részletes programját itt nézheti meg.

Megosztás

Puccini első nagy sikere a Müpában

Hello Kultúra

Puccini első nagy sikere a Müpában

  • 2024.02.8

A Nemzeti Énekkar és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar él a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermének kínálkozó adottságaival, félig szcenírozott előadásban mutatja be Puccini halhatatlan remekét, a Manon Lescaut-t.