2024. április 16.
A Freelusion legújabb produkciója a RaM Színházban

A Freelusion legújabb produkciója a RaM Színházban

A RaM Színházat nemrégiben a nemzetközileg ismert és számos díjat nyert Freelusion vette át. Hamarosan debütál új, saját produkciójuk, a Látomások, amely 3D vetítéssel, Queen dalokkal kombinált nagyszabású tánc showként kerül a színház deszkáira.

Novemberben 12-én lesz látható először Magyarországon a virtuális térben életre kelő álomszerű jelenetekből álló nagyszabású produkció, a Látomások, amelynek keretében a világszerte elismert és ünnepelt, máig kedvelt zenekar, a Queen zenéire készült táncprodukciót láthatja a közönség. A előadásban felcsendülnek az ismert és felejthetetlen Queen slágerek is, de nem a megszokott módon. A produkció virtuális térben, álomszerű jelenetekkel kel életre a színpadon, minden szám egy új világot tár a néző elé és nyújt különleges élményt az érdeklődők számára, mindezt a Freelusion Dance Company rendezésében, amely a világ egyik első artentainment csapataként a csúcstechnológiás, interaktív 3D-s vetített látványvilágot kombinálja az élő színpadi táncprodukcióval.

 

A műsor semmilyen elemében sem szokványos
Az előadás 3D-s, ám a produkcióban a Freelusion a saját fény- és látványtechnikájával a zene, a tánc, az érzelmek, a fények és a vizuális képek összefonódása felejthetetlen élményt nyújt, így a nagyérdemű ennél a produkciónál láthatja igazán, hogy miként is képzeli el a Freelusion általánosságban véve a színház, valamint a RaM Színház jövőjét.

 

„A műsor semmilyen elemében sem szokványos. A tánc show megalkotásával a célunk az volt, hogy minden dal egy új, a zene által ihletett világot tárjon a néző elé” - mondja Papp Tímea, a Látomások produkció rendezője, a RaM Színház művészeti igazgatója és a Freelusion alapítója. Papp Tímea egyedi nézőpontja a zenét láttatja, az ő szemléletmódján keresztül megnyílik a lehetőség a nézők számára, hogy felfedezzék saját interpretációikat. Az előadásban egy műfajújító elem is megfigyelhető a host, Kovács Áron szerepében, aki a műsorszámok különálló narratíváját köti egybe. Jövőszerű, látványban gazdag, magával ragadó és elvarázsoló produkcióra számíthat az a néző, aki ellátogat november 12-én 19 órakor a RaM Színházba, a Látomások előadásra.

 

A Freelusion, a ma már három nemzetközi irodát működtető cég 2009-ben indult útjára Magyarországon, azóta 6 kontinensen és több, mint 50 országban bűvölte el közönségét egyedülálló vizuális előadásaival. Az egyik kiemelkedő nemzetközi elismerésük 2018-ban volt, amikor a dubai Burdzs Kalifa épületét borították fényárba. A Freelusion Dance Company számos nemzetközi díjat nyert el, ilyen többek között a Moszkvai Nemzetközi Fesztivál Circle of Light eseménye, ahol az első helyet zsebelték be, továbbá nagy sikerrel indultak a Britain's és America’s Got Talent show-kban is.

Megosztás