2024. április 29.

Már 5000-en látták a Seuso-vándorkiállítást Miskolcon

Miskolcon fordult elő először, hogy már a kiállításnyitó napjára betelt az előzetes foglalási naptár.

Az előzetes várakozásokat is felülmúlja az érdeklődés a Seuso-kincs kiállítás iránt a Herman Ottó Múzeumban: vasárnap délután már az ötezredik látogatót köszöntötték.

Az óriási sikert jól jelzi, hogy az eddigi kiállítóhelyek közül egyedül Miskolcon fordult elő, hogy már a nyitás napjára betelt az előzetes foglalási naptár, és a szervezőknek további látogatói helyekről kellett gondoskodniuk. Ennek köszönhetően az ötezredik miskolci látogatót vasárnap kora délután köszöntötték az intézményben.

A szerencsés Bodogán János volt, akinek Szolyák Péter, a Herman Ottó Múzeum általános igazgatóhelyettese nyújtotta át a múzeum és Miskolc város ajándékait.

Szolyák Péter szerint az előzetes regisztráció alapján elmondható, hogy a hatalmas érdeklődés egészen a kiállítás zárásáig, március 18-áig ki fog tartani – írta a Minap.hu.

Megosztás

Puccini első nagy sikere a Müpában

Hello Kultúra

Puccini első nagy sikere a Müpában

  • 2024.02.8

A Nemzeti Énekkar és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar él a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermének kínálkozó adottságaival, félig szcenírozott előadásban mutatja be Puccini halhatatlan remekét, a Manon Lescaut-t.