2024. április 23.
Gázspray-vel szerelték le a rendőröket rángató edelényi férfit

Gázspray-vel szerelték le a rendőröket rángató edelényi férfit

A hangos zene miatt hívták ki a rendőröket. A házban lévő férfiaknak ez nem tetszett, fenyegetően léptek fel a járőrökkel.

Elrendelte az előzetes letartóztatását a bíróság annak a két férfinek, aki a gyanú szerint rendőrökre támadt hétfőn Edelényben - közölte Horváth Dóra, a törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Horváth Dóra azt írta: a rendőrök bejelentést kaptak, hogy egy edelényi lakóházban túl hangosan hallgatják a zenét. A járőrök felszólították az épületben levőket, hogy halkítsák le a készüléket, ám ők trágár szavakkal reagáltak. Egyikük elindult a rendőrök felé, miközben azt kiabálta, hogy „nincs csendháborítás, takarodjatok innen!”. A járőrök úgy döntöttek, hogy előállítják a fenyegetően fellépő férfit, és mivel ellenállt, testi kényszert alkalmaztak ellene. Ekkor egyik társa rángatni kezdte a rendőröket, akiknek gázspray használatával sikerült elhárítaniuk a támadást - áll a közleményben.

A gyanúsítottak ellen - akik felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt állnak - hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást.

Az előzetes letartóztatás ellen a gyanúsítottak fellebbeztek, ezért a végzés nem jogerős.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.