2024. április 29.
Szombaton indul a strandszezon a miskolci fürdőkben

Szombaton indul a strandszezon a miskolci fürdőkben

A Miskolctapolca Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is megnyitja kültéri medencéit és szolgáltatásait a vendégek előtt.

A miskolci fürdőkben már nem csupán a belső medencék, gyógy-, wellness- és fitness szolgáltatások nyújtatnak felejthetetlen élményt, hanem április 28-tól a kültéri medencékkel is várják a strandolni vágyó vendégeket.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben a tavifürdő élménymedence, a kagylómedence és az úszómedence várja a kikapcsolódni vágyókat, a legkisebbeknek pedig két gyermekmedence nyújt szórakozási lehetőséget. A fürdő a nyári szezonban is minden nap 9-től 20 óráig tart nyitva. A belső térben továbbra is elérhetők a barlangi járatokban megbúvó medencék és a Szauna Park szolgáltatásai. A Miskolctapolca Barlangfürdő gyógyászati részlegén, az Aquaterápián frissítő masszázsok és gyógyászati szolgáltatások széles palettája nyújt felfrissülést hétköznap 8-19 óra, hétvégén pedig 9-19 óra között. Kellemes környezetben, egyedi igény szerint kezelik a reumatológiai és egyéb mozgásszervi problémákkal érkezőket, orvosi javaslatra és OEP támogatással egyaránt – írta a minap.hu.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben az egész évben igénybe vehető wellness- és szaunaprogramok mellett a nyári szezonban kültéri úszómedence is elérhető. A strand külső területén található 50 méteres úszómedence vize 27 fokos és 220 centiméter mély. A strand wellness részlege továbbra is elérhető, így a finn szaunák, az infraszauna és gőzkabin, a pezsgőfürdő és a taposómedence is kellemes feltöltődést kínál.

A Selyemréti Strandfürdő egész évben üzemelő úszó- és dögönyöző medencéje mellett április 28-ától az ülőmedencét, a torna- és tanmedencét is megnyitják. Az ülőmedencében pezsgőágyak, pezsgőpadok, valamint állópezsgőfürdő biztosít kellemes élményt. A torna-és tanmedencében úszásoktatásra van lehetőség.

A fürdőben egy 15 fős lávaköves finn szauna is várja az ellazulni vágyókat, akiknek a szaunázást követően a 16-18 fokos merülő dézsával, dézsazuhannyal vagy hagyományos zuhannyal van lehetőségük lehűlni. 

Május 1-től mindhárom fürdőben a szezonárak érvényesek.

Megosztás

Kutyabarát nemzet lettünk

Hello Ország

Kutyabarát nemzet lettünk

  • 2024.03.13

A pandémia óta egyre többen tartunk kutyát, a fiatal párok növekvő számban még az első gyermek érkezése előtt vállalnak „fur baby”-t, azaz négylábú családtagot.