2024. április 25.
Jégkorong Erste Liga - Miskolcon folytatja az Újpest csapatkapitánya

Jégkorong Erste Liga - Miskolcon folytatja az Újpest csapatkapitánya

A jégkorong Erste Ligában ezüstérmes DVTK Jegesmedvék együttesénél folytatja pályafutását az Újpest eddigi csapatkapitánya, Kiss Dániel.

A miskolci klub honlapja felidézte: a budapesti világbajnokságról lábsérülés miatt lemaradt 26 esztendős hátvéd Dunaújvárosban ismerkedett meg a sportág alapjaival, majd egy rövidebb székesfehérvári kitérő után az elmúlt négy szezonban az Újpest játékosa volt. A legutóbbi idényben csapatkapitányként vezette a lila-fehéreket egészen a Magyar Kupa döntőjéig, ahol éppen a DVTK Jegesmedvékkel szemben maradtak alul – írta az MTI.

„Már korábban is tárgyaltam a DVTK csapatával, de mostanra erősödött meg bennem az az érzés, hogy váltanom kell és élnem kell a remek lehetőséggel” - idézte a weboldal az ötvenszeres válogatott Kisst, aki hozzátette: kihívásként tekint a klubváltásra, mivel ki szeretné próbálni magát egy új környezetben.

 

(MTI)

 

(A kép illusztráció.)

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.